AANNEMERIJ - GWW

 

Berkhof BV: Sterk in grond-, weg- en waterbouw

Rioleringswerkzaamheden

Het aanleggen, repareren of vervangen van rioleringen doen wij zorgvuldig. Van beton of pvc, met of zonder slibvang en met of zonder vloeistofdichte verharding. Het plaatsen van bijvoorbeeld olieafscheiders is ook mogelijk.

Verhardings- en bestratingswerkzaamheden

Wij verzorgen de aanleg van verhardingen van beton, klinkers of asfalt. Denk aan erfverhardingen, straatwerk of de aanleg van parkeer- of speelterreinen. Of kavelpaden, bestratingen van sleufsilo’s. Van graven tot trillen, en als u dat wilt voeren we de grond ook nog af.

Graafwerkzaamheden

Wilt u aan de slag met een bouwproject? Dan kunnen wij de graafwerkzaamheden verzorgen. Denk aan het ontgraven van de bouwput. Ook het bouwrijp maken behoort tot de mogelijkheden.

Damwanden / beschoeiingen

Berliner wanden met alle toepassingen zoals damwanden en grondkeringen: Berkhof BV is uw partner voor het uitvoeren van alle projecten. Of het nu gaat om een groot project of een kleine damwand, wij verzorgen het vakkundig en volgens uw wensen. Informeert naar de mogelijkheden. Wij draaien ook onze hand niet om voor bijzondere projecten. Wist u  dat wij ook daktuinen, paddenpoelen, ecozones en vistrappen aanleggen?

Baggerwerkzaamheden

Wij baggeren uw sloten en/of waterpartijen uit. Desgewenst voeren we ook slib of (vervuild) afval af.

Contact

Wilt u meer weten of een afspraak maken?

Neem contact met ons op »
207