TRANSPORT MESTHANDEL

 

Transport

Of het nu om mestvervoer gaat, of om de afvoer van bijvoorbeeld zand, grind, puin, asfalt, grond of slib, wij vervoeren alles voor u. Wij zijn flexibel doordat we onze materialen zoals shovels, kranen, tractors zelf kunnen vervoeren. Uiteraard kunnen we ook uw materialen transporteren.

Transportlading

Onze asfalt- en baggertrailers vervoeren uw asfalt en bagger of slib naar de plaats van bestemming. Ons materieel is ook zeer geschikt voor volumineuze producten: gras, maïs, bieten, houtsnippers. De walkingfloor in onze trailer zorgt ervoor dat uw lading met zorg kan worden in- en uitgeladen. Wilt u meer weten over het vervoer van lading? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Flexibiliteit

Wij werken met eigen chauffeurs die bij meerdere klussen inzetbaar zijn. Zo zijn we flexibel en kunnen alert inspelen op uw wensen.

Duurzaamheid

Berkhof BV gaat bewust om met omgeving en milieu. Zo maken we waar mogelijk gebruik van biologische olie en gaan we zuinig om met brandstof. Onze trucks zijn uitgerust met Euro6-motoren. Berkhof BV is niet alleen VCA** en ISO 9001, maar ook op milieu-gebied gecertificeerd, voor ISO 14001 en Co2 prestatieladder niveau 3. 

Contact

Wilt u meer weten of een afspraak maken?

Neem contact met ons op »
210